Search Blogspot

Friday, January 21

What everybody "have been dying to ask" for.

Αγωνια τελος. Το Promises in Empty Words κυκλοφορει on faiaaah! Οι Fall of Man γαμισανε το An Club μαζι με Plan B, Go Ask Alice, Bad Bid, Blueprints of an Optimist & Day Oof (they're all to blame που θα λεγε κ ο φιλος μου ο Deryck). Και αυτα. Here's some evidence.

 Τωρα.. Οσοι παρευρεθηκαν εκει, τους περιμενε μια εκπληξη... εκ Γερμανιας (αν καταλαβαμε σωστα). Λιγο πριν ανεβουν στη σκηνη λοιπον οι FOM για το κλεισιμο της βραδιας (και το pick του παρτυ), ανεβηκαν οι Eyes Hunt Light(ή Iced Candle Light, οπως λενε)! Μια random μπαντα που επαιξαν επειδη χρωσταγαν λεει (η κρυφη μας πηγη) μια χαρη στον Bonjo (Lead vocals-Lead guitar FOM)!(?). That's the story..:

 Τον Σεπτεμβρη του '06 ο Ηλιας (Bonjo) ειχε παει στο Saarbrücken της βορειας Γερμανιας, και γνωρισε τους τυπαδες αυτους στην περιπλανηση του στην πολη. Συνοπτικα, του προτειναν το βραδυ να παει στο live τους (αρκετα γνωστοι στην Β.Γερμανια γενικα), πηγε τους ακουσε, και καθως περιμενε την αλλη μερα τους φιλους του, που θα ειχαν ξενοδοχειο, δεχτηκε την προταση των EHL να τον φιλοξενησουν για το βραδυ. Εκει ξεπηδησε η σπιθα  για μια φιλια ζωης.. Ο ενας απο αυτους του εκμυστηρευτηκε πως η γιαγια του (η μοναδικη που εχει στον κοσμο), οταν αυτος λειπει σε tour, μενει μονη της με το σκυλακι της, τον Igor. Ο Igor επασχε απο μια ασθενεια που θα γιατρευοταν μονο απο μεταμοσχευμα μικρου μερους, ανθρωπινου νοτιαιου μυελου (η συνεννοηση φυσικα γινοταν μεσω του ενος απο αυτους που ειναι μισος Ελληνας (vocals)). Ως φιλοζωος και φιλανθρωπος o Bnj, εμεινε να κανει την εγχειρηση για να βοηθησει.. Εμεινε 2 εβδομαδες στο νοσοκομειο, θυσιζοντας φιλους, διασκεδαση και υποχρεωσεις.. Η ευγνωμοσυνη των Γερμανων θα ηταν αιωνια, καθως του υποσχεθηκαν να ερθουν στο release του CD της μπαντας του. Ετσι κι εγινε (αν και απ οσο ξερουμε το εμαθαν 1 μερα πριν)....
Το τραγουδι λεγεται "Bonjo goes to bitburg", και ειναι καθαρα συμβολικο.             




(Το post δεν θα υπηρχε χωρις τους: marielena,vazois,thanos)

1 comment: